Niste prijavljeni Prijava »

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 HRK 

Narudžbe zaprimljene do 12.00 šaljemo isti dan!

Olakšajte simptome menopauze

« Natrag

Život žena se u posljednjih nekoliko desetljeća znatno poboljšao u odnosu na prošla vremena, a istovremeno i produžio. U srednjem vijeku, očekivani životni vijek žena je bio u prosjeku manji od 40 godina, a sada je skoro 90. Čak se i reproduktivni vijek žena znatno produžio, danas djevojke prvu mjesečnicu dobiju sa 12 godina, a u pravilu ulaze u menopauzu puno kasnije od njihovih majki.

Menopauza je za većinu žena teško razdoblje. Posebno za žene koje ne rade, pa lako padnu u krizu traženja smisla života. Hormonska neravnoteža čini ovaj problem još težim. Medicina u klimakteriju razlikuje tri razdoblja. Na početku, mjesečnice postanu neredovite, te u dosta slučajeva traju duže nego inače i obilnije su. Pored toga, žene imaju nagle valove vrućine uz nagle i česte promjene raspoloženja. Drugo razdoblje obilježava potpuni izostanak menstruacije - menopauza. Tijekom tog razdoblja valovi vrućine se mogu pogoršati, te su praćene malodušnošću i problemima sa spavanjem. Pored toga, žene se teško nose sa stresom, što dosta opterećuje zaposlene žene. U ovoj fazi pravilna prehrana je vrlo važna. Npr. alkohol i kava kod većine žena povećava učestalost valova vrućine. U trećoj fazi, takozvanoj postmenopauzi, fizički problemi prestanu, no psihički se još povećaju.

Preporučamo

Presni prah dong quai.

2 x Dong Quai u prahu 125g

Jedan od najsnažnijih tonika za žene i ljekovito bilje za povećanje plodnosti.

Cijena za članove: 175,82 HRK
Redovita cijena: 185,58 HRK
-5%

Dong Quai u prahu 125g

Jedan od najsnažnijih tonika za žene.

Cijena za članove: 132,91 HRK
Redovita cijena: 139,90 HRK

Odlično riješenje za sprječavanje simptoma menopauze je Dong Quai ili angelica sinensis, koji je jedan od najmoćnijih tonika za žene. Saznajte kako će vam spomenuto bilje olakšati menopauzu.

 

Ravnoteža estragona

Kao psihoestrogeno bilje, Dong Quai pomaže uravnotežiti razinu estragona. Žene u menopauzi, posebno one u ranim fazama, suočene su sa brzom fluktuacijom estragona. Takva neravnoteža uzrokuje simptome, kao što su valovi vrućine, nagle promjene raspoloženja, nesanica, te suhoća vagine. Dong Quai je glavni ginekološki regulator, što znači da, ukoliko je razina estrogena previsoka, on je smanjuje, a ukoliko je preniska, on je povećava.

 

Smanjuje stres

Žene koje prolaze kroz menopauzu često pate od stresa, što je rezultat bioloških i psiholoških faktora, kao što su hormonalna neravnoteža i strah od starenja. Sve to dovodi do nesanice, razdražljivosti i depresije. Dong Quai je prirodni sedativ, koji je efektivan u borbi protiv spomenutih simptoma.

 

Bolji protok krvi

Protok krvi se u menopauzi znatno uspori, što može uzrokovati glavobolje, umor, te probleme sa metabolizmom. Dong Quai potiče zdravu cirkulaciju krvi, te olakšava spomenute simptome. Bilje sadrži mnogo željeza, te se koristi za liječenje anemije i učinkovitu obnovu energije.

 

Ublažava bol

Dong Quai također pomaže pri smanjenju bolova.

Ovo bilje je pomoglo mnogim ženama olakšati simptome menopauze . U kombinaciji sa zdravom prehranom i redovitim treningom, Dong Quai olakšava spomenuti problem. No, nema razloga da se žene boje života u tim godinama. Menopauza je također prilika za novi životni ritam sa više slobode i mogućnosti neovisnog odlučivanja i želje za životom.

Ta box odstrani levi menu na strani

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo. Kolačići ne pohranjuju osobne podatke.Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće.

Više informacija

Informacije o upotrebi Web kolačiča ponudnika spletnog mjesta Nutrisslim

Šta su to Web kolačiči?

Web kolačiči (u daljnem kolačiči) su malene datoteke, koje prilikom posjete dotičnog spletnog mjesta strežnik pošalje brskaču uporabnika, a ova jih onda naloži na upotrebljavanu napravu (računalo, tablicu, pametni telefon) sa kojom dostupamo do spletnog mjesta.

Na spletnom mjestu se upotrebljava više različitih kolačiča za različite namjere.

  1. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči potrebni za osnove funkcionalnosti spletnoga mjesta i omogučavaju djelovanje nakupne košarice, kupnju po spletu i tome slično.
  2. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, sa kojima dobivamo informacije o načinu uptrebe spletnog mjesta. To su kolačiči, koji preko podataka o naslovu internetnog protokola omogučavaju predasve analizu frekventnosti i sadržaju traženja po spletu. Ali su anonimne i ne omogučavaju sledenja pojedinog identificiranog upotrebnika.
  3. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, koji omogučavaju anonimni sled informacijama, koje su onda baza za našu prilagodbu oglašivanju po vašoj mjeri.

Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće. Uvjek možete promijeniti vaše nastavitve s klikom na link u nogi ove stranice.

Vaše nastavitve

To su kolačiči, koji su nužno potrebni za djelovanje spletne strane. Znači, kolačiči vas upamte, da možete nesmetano tražiti po spletnim stranicama. U ovoj grupi su kolačiči, koji su upotrebljeni za to, da si samo spletno mijesto zapamti vaš unos u spletne obrasce, košaricu kupnje i slično. Obavezne su medju ostalog i zato, jer zagotavljaju sigurnost i tako sprečavaju zloupotrebu sistema.

Ti analitički kolačiči nam omogučuju, da sa upotrebom anonimne slednje poboljšamo funkcionalnost stranice. Isto tako nam omogučuju lakšu identifikaciju proizvoda, koji bi eventuelno bili za vas zanimljivi. U nekim slučajevima prednost ovih kolačiča je poboljšanje brzine za obradu vaših zahtjeva, zaznavanje i hramba vaših nastavitava i pomoč kod povezivanja sa socialnim mrežama.Ako nečete odabrati te kolačiče, to se može odraziti u loše oblikovanim ponudama i preporukama i sporijim dejstvo te stranice. Isto tako može biti oteškočeno povezivanje sa socilanim mrežama kao n.r. Facebook, Twitter, Google+, i slični.

Ti kolačiči sabiru informacije, sa kojima prilagodjavamo oglašivanje vašem ukusu, preferencijama i željama. Ove podatke upotrebljana tako naša, kao i partnerske i druge spletne stranice. Tako dobijeni podatki su anonimni - nemaju nikakvih osobnih podataka, koje ste možda dijelili sa nama. Ako nečete odabrati ovih kolačiča, oglasne poruke mogu biti manje primjereni za vas.